Itävallan Alpit - Pohjoismaiden suurin Alppimatkojen järjestäjä STS Alppimatkat järjestää matkoja useisiin hiihto-/laskettelukohteisiin Itävallan Alpeilla.

Valitse ja klikkaa Itävallan Alppikohteita niin näet Alppimatkojen hiihtomatka, hotelli- ja majoitusvaihtoehdot Itävallan Alpeilla.

BadGastein

Bad Gastein


Bad Gastein, 1100 lumivarmaa metriä merenpinnan yläpuolella, on yksi Itävallan suosituimmista hiihtokohteista.

Hiihtofriikkejä Gasteinerlaaksoon tulee joka puolelta maailmaa kokemaan sydämellisen ja kansainvälisen ilmapiirin tässä todellakin viihtyisässä laaksossa.

Lue lisää >


Flachau

Flachau


STS Alppimatkat ilolla esitellee yhden Salzburger Landin hienoimmista hiihto- ja laskettelukohteista. Vain noin tunnin ajomatkan päässä Salzburgin kansainväliseltä lentoasemalta sijaitsee Flachau.

Lue lisää >


Obertauern

Obertauern


Tämä on todellinen helmi STS Alppimatkojen ohjelmassa. Hiihtokohde, josta tuli maailmankuulu kun Beatlesien kulttielokuva ”Help” kuvattiin täällä vuonna 1965.

Obertauern jolla on kyläkorkeutta 1738 metriä, on ehdottomasti yksi Alppien suosituimmista kohteista.

Lue lisää >


Saalbach

Saalbach


Saalbach on oikea valinta niille, jotka haluavat lähes täydelliseen hiihtokohteeseen.

Vuoret kylän ympärillä tarjoavat erittäin hyvät ja vaihtelevat hiihtomahdollisuudet ja hyvin yhteenlinkatun hissijärjestelmän.

Lue lisää >


Schladming

Schladming


Upeiden hiihtoalueidensa ja useiden erinomaisesti isännöityjen Maailman Cupin osakilpailujen takia Schladming on noussut kohteena tähtien joukkoon hiihtäjien keskuudessa.

Lue lisää >


Onko mielessäsi STS Alppimatkojen matkavalikoimaan lisättäväksi jotakin Itävallan laskettelukohdetta, jonne haluaisit varata valmismatkan?